Game Talk van Opa Spoor: Vitesse – Ajax

Bron: www.afca.nl

Vitesse-uit: winnen, afwachten wat er in kakkerlakkenstad gebeurt en we kunnen weer (gedeeld) koploper worden. Vorig jaar “vierden” we hier het afscheid van Belgische Jan en Ooijer.

De KNVB heeft het boetekleed weer eens aangetrokken. De rode kaart en de bijbehorende penalty tegen de kakkerlakken waren lachwekkend vond een scheidsrechtersbobo. Daar zijn we lekker mee dus. Respect voor een scheidsrechter is ok, maar je mag toch best wel eens zeggen dat ze er soms een  puinzooi van maken?

Sommige zogenaamde kenners zien in Fischer een nieuwe Messi. Nou, laat hij eerst maar eens een paar seizoenen op dit niveau presteren, dan zien we daarna wel verder. Eriksen is ook in het nieuws. Hij wil wachten met bijtekenen. Voor hem geldt hetzelfde. Eerst maar eens constant presteren, daarna verder kijken. Er wordt wat afgepraat zo nu en dan.

Uiteraard is de Arnhemse gammabak weer niet uitverkocht. Er zijn duizenden lege stoeltjes. Je word toch ook bijna depressief van de gedachte elke 2 weken hier te moeten zitten. Over die lelijke hoeken hebben we het niet meer.

……

Lees het volledige artikel op http://www.afca.nl/verslagen/game-talk-van-opa-spoor-vitesse-ajax/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=game-talk-van-opa-spoor-vitesse-ajax