Game Talk van Opa Spoor: FC Twente – Ajax

Bron: www.afca.nl

Twente-uit: winnen en bewijzen dat Ajax geen dip heeft.

Met de Tukkers gaat het ook even niet zo goed. Ajax moet daar maar even lekker van gaan profiteren. Winst in Tukkerland doet de bekernederlaag een beetje vergeten.

Boertje begint met toch wel een verrassende zet: Schöne gaat rechts voorin spelen. Poulsen, Eriksen en Siem de Jong spelen in het midden. IJskonijn en Fischer voorin.

In het stadion hangen allerlei spandoeken met Engelse teksten. Het blijft een beetje raar op zo’n 387 meter van de Duitse grens. Op de tribune zie je ook Tukkertjes zitten met een Engels-Duits woordenboek. Of zal dat zijn om de tekst van YNWA te vertalen, dat mooie lied van Liverpool FC dat de Tukkertjes voor de wedstrijd uit volle borst meezingen bij gebrek aan een eigen clublied?

Rare mensen die Tukkers!

Als de spelers het veld betreden ziet de tifo er mooi uit. Lekker opsnuiven, mooi verzonnen. Het vuurwerk doet me denken aan de derde ster.

Ajax krijgt in de eerste minuut de eerste corner: weggekopt bij de eerste paal. Vlak daarna is Twente een beetje gevaarlijk voor Vermeer.

……

Lees het volledige artikel op http://www.afca.nl/verslagen/game-talk-van-opa-spoor-fc-twente-ajax/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=game-talk-van-opa-spoor-fc-twente-ajax