Ajacieden verliezen met Ex-internationals van HFC

Bron: www.ajaxlife.nl

De Boer kon de twee tegentreffers niet voorkomen.© ProShots

Er wordt tijdens de winterstop wel degelijk een klein beetje gevoetbald. Het is traditie dat de Ex-internationals het opnemen tegen Koninklijke HFC. De Haarlemmers waren in de editie van 2014 met 2-1 te sterk.

Koninklijke HFC boekte daarmee zijn 24ste overwinning in de historie van de nieuwjaarswedstrijd, de voormalig dragers van het Oranje noteerden tot dusver maar liefst 44 zeges. Dit was de 81ste editie van de nieuwjaarswedstrijd.

Martijn Tjon-A-Noek was met twee doelpunten de man in vorm bij Konklijke HFC, dat de laatste jaren een flinke opmars beleeft in het amateurvoetbal. Koninklijke HFC is na enkele magere jaren inmiddels de trotse koploper van Hoofdklasse A. De eerste tegentreffer mocht doelman Oscar Moens zich trouwens aanrekenen.

Aron Winter deed met een raak afstandsschot namens de Ex-internationals nog voor rust iets terug, maar de tweede helft bracht geen verandering meer in de score. Pieter Huistra schoot voor een leeg doel over. Aangezien Sjaak Swart de coaching op zich nam, was het na afloop waarschijnlijk geen gezellige boel in de kleedkamer.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=14942