[Update] Vermeij vertrekt transfervrij

Bron: www.ajaxshowtime.com

Aan het begin van dit seizoen ondertekende Vermeij nog een eenjarig contract bij Ajax. De lange aanvaller kwam bij de beloften uiteindelijk tot zeventien duels, waarin hij twee keer scoorde. Daarnaast kreeg Vermeij één rode kaart.

Vermeij heeft door zijn transfer niet lang bij Ajax gespeeld. Een jaar voor zijn contract kwam hij over van Zuidvogels, waarna hij in Ajax A2 een goed seizoen had. Het leverde hem een debuut op bij Ajax A1 en Jong Ajax, waar hij de beslissende goal maakte in een duel tegen Jong FC Twente. Bij De Graafschap moet Vermeij de leegte opvullen die Piotr Parzyszek achterliet. De topscorer van de eerste seizoenshelft vertrok deze week naar Charlton Athletic. 

Update 20:43uAjax ontvangt geen transfersom voor Vincent Vermeij. Het contract met de speler, dat nog doorliep tot aankomende zomer, is in goed overleg ontbonden. Dat meldt Ajax via de officiële kanalen.

Is FC Utrecht de volgende? Ontvang 1,42 keer je inzet bij een zege.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/hoofdnieuws/76713/de-graafschap-gaat-voor-belofte-vermeij.html