AJAX wint met 2-1 van FC Groningen (incl. foto’s)

Bron: f-side.nl

Na een prima eerste helft waarin AJAX kans op kans kreeg maar slechts één keer scoorde (penalty Schöne) en vlak voor rust zelfs een treffer tegen kreeg, volgde gisterenavond een matig tweede bedrijf in de Arena. Bijna leken de Groningers zelfs met de overwining uit Amsterdam te kunnen vertrekken, maar uiteindelijk won de thuisploeg met 2-1 door een treffer van Sigthorsson.Scoreverloop: 28. Schöne 1-0 (p), 41. Kostic 1-1, 83. Sigthórsson 2-1.Gele kaarten: Kappelhof, De Leeuw, WijnaldumScheidsrechter: GözübüyükAJAX: Vermeer; Van Rhijn, Veltman, Moisander, Riedewald (66. Poulsen); Klaassen, Blind, Serero (74. Duarte); Schöne, De Jong (66. Sigthórsson), Bojan.FC Groningen: Bizot, Kappelhof, Botteghin, Burnet, Kieftenbeld, De Leeuw (74. Zivkovic), Chery, Kostic, Kirm, Van Nieff (86. Zeefuik), Wijnaldum.

The post AJAX wint met 2-1 van FC Groningen (incl. foto’s) appeared first on F-SIDE.