Vlagwapperaars gezocht voor Ajax - Salzburg!

Bron: www.ajaxlife.nl

Gaaf! Wapperen met de Uefa-vlag.© Björn Martens

Ajax mag weer los in Europa. Op weg naar de finale is Red Bull Salzburg de eerste hindernis naar de finale van de Europa League. Geen makkie, zeker niet. Maar wel te verslaan, die Oostenrijkers.

Ajax bereikte de tweede ronde van de Europa League door derde te worden in de Champions Leaguepoule. Daarin werden Barcelona en Celtic verslagen en tegen AC Milan werd twee keer een punt gehaald.

Nu moet Ajax dus aantreden tegen Salzburg. We zoeken leden van Ajax Jonge Schare die met de grote Uefa-vlag willen wapperen als de elftallen het veld opkomen. En dat in een uitverkochte Arena.

Wil jij kans maken op een van de plekken als vlagwapperaar? Zorg dan dat je lid bent van Ajax Jonge Schare en vul de prijsvraag correct in. De winnaars staan niet alleen tijdens de Uefa-ceremonie op het veld, maar ontvangen ook twee kaartjes om samen met een vriend(in) de wedstrijd vanaf de tribune te bekijken.

Win je? Houd er dan wel rekening mee dat je al om 16.45 uur in de Amsterdam Arena moet zijn. De ceremonie wordt uitgebreid geoefend in het bijzijn van Uefa-officials.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=15151