Ronald de Boer: 'Ze zijn erg sterk'

Bron: www.ajaxshowtime.com

'Wie zes wedstrijden wint in de Europa League en bovendien in het kampioenschap al zo ver voor staat, heeft grote kwaliteit', analyseert De Boer. 'Ik verwacht een zeer moeilijke opdracht voor Ajax. Frank (de Boer, red.) zei ook dat je bijna niet gelooft dat er zoveel kwaliteit in een Oostenrijkse team zit.'

De Boer verwacht dus absoluut niet dat Ajax zo maar even wint van Salzburg. 'Het is voor ons een ondankbare taak. Iedereen denkt dat we wel even de vloer aanvegen met Salzburg, alleen omdat we van Barcelona wonnen. Maar Salzburg heeft veel kwaliteit. Ze spelen niet alleen zeer compact maar zijn aanvallend ook zeer sterk. We zullen honder procent scherp moeten zijn', aldus De Boer.

Zelf speelde De Boer in 1994/'95 twee keer met Ajax tegen Salzburg in de Champions League. Twee keer speelde de Amsterdammers gelijk tegen Casino Salzburg in het seizoen dat Ajax de Cup met de Grote Oren won. 'Het waren twee serieuze wedstrijden die we hadden moeten winnen, maar dat deden we niet', herinnert De Boer zich.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/hoofdnieuws/77006/ronald-de-boer-ze-zijn-erg-sterk-.html