Ajax - Alkmaarse Zeikwijven

Bron: northup.nl

Vorige week donderdag werd pijnlijk duidelijk dat RedBull een maatje te groot lijkt te zijn voor ons aller Ajax. Ik zeg nadrukkelijk lijkt, want het wonder van Salzburg is nog mogelijk natuurlijk. Maar de tering, wat gingen die gasten tekeer zeg! Als Obelix onoverwinnelijk is doordat hij in een ketel toverdrank gevallen zou zijn, vermoed ik toch, dat de spelers van Salzburg minimaal elke nacht aan een RedBull infuus liggen. Retesnel en onvermoeibaar.

Afgelopen weekeind stond in het teken van een al dan niet 'geleende' Baco en eerherstel. Op de tribune was het gezellig, er was een flinke groep Anderlecht supporters op bezoek en Ajax moest op zoek naar eerherstel na de onthutsende thuisnederlaag tegen Salzburg. AZ bleek een gewillige prooi……

De ploeg van huilie Dick…… Je hebt vast de verhalen wel gehoord over de uitgestelde wedstrijd van Ajax, wat in Alkmaar niet eerlijk gevonden wordt, omdat Ajax dan meer rust heeft. Na zondag begrijp ik het wel.... Az heeft 2 uren meer rust gehad na de EL wedstrijd en speelt niks klaar.

……

Lees het volledige artikel op http://northup.nl/home-mobiel/97-ajax-alkmaarse-zeikwijven