'Voelde wel elleboog, maar dan moet ik maar op ballet gaan'

Bron: www.vi.nl

Ajax-verdediger Joël Veltman vestigde zondag in De Klassieker tegen Feyenoord in meerdere opzichten de aandacht op zich. Eerst liet hij Graziano Pellè de 1-0 inkoppen, vervolgens maakte hij zelf de winnende treffer én kreeg hij buiten het zichtveld van scheidsrechter Björn Kuipers een elleboogstoot van de Italiaan. Veltman wuifde dat incident echter weg.

'Ik kreeg wel een paar keer een armpje tegen m'n gezicht, maar dat gebeurt al snel; hij is langer. Dat hoort er een beetje bij', reageerde Veltman zondag bij de NOS. Het bleef echter niet bij een paar armpjes van de Italiaanse spits. 'Eén keer voelde ik wel een elleboog, maar dat is voetbal. Anders moet je maar op ballet gaan', aldus Veltman.

Veltman zal de wedstrijd tegen Feyenoord dan ook niet blijven herinneren als de wedstrijd waarin Pellè hem een elleboogstoot gaf, maar als de Klassieker waarin hij zijn eerste officiële goal voor Ajax maakte. De 22-jarige verdediger tikte de bal achttien minuten voor tijd langs doelman Erwin Mulder en Jordt Clasie na een rommelige situatie bij een hoekschop.

……

Lees het volledige artikel op http://www.vi.nl/nieuws/voelde-wel-elleboog-maar-dan-moet-ik-maar-op-ballet-gaan.htm

Gegevens