Jong Ajax wint weer en ruikt de middenmoot

Bron: www.ajaxlife.nl

Sinds Meleg scoort, pakt Jong Ajax volop punten.© ProShots

Het gaat de laatste weken goed met Jong Ajax. Zo goed zelfs dat een opmars wordt ingezet en een periodetitel op z'n minst tot de mogelijkheden behoort. De beloften waren zaterdag met 0-3 te sterk voor Almere City FC.

Van de laatste vijf wedstrijden hebben de Jong Ajacieden er nu vier gewonnen. De betere prestaties gaan gelijk op met het scorend vermogen van Dejan Meleg. De Serviër is los en was opnieuw twee keer trefzeker. De aanvaller staat inmiddels op acht treffers.

Het is niet zo dat Almere City – met Rodney Sneijder in de gelederen – helemaal niets probeerde, maar grote zorgen hoefde trainer Alfons Groenendijk zich niet te maken over Jong Ajax. Het zonnetje scheen en het was wachten op de doelpunten voor de talenten.

En die vielen. Het was al na twee minuten raak voor Meleg, die na een uur spelen voor de tweede keer zijn naam op het scorebord zag verschijnen. Af en toe moest Mickey van der Hart een redding verrichten, maar grote druk oefende Almere City geen moment uit. Sam Hendriks maakte er in de slotfase ook nog 0-3 van.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=15307