Frank de Boer: “Ze hebben keihard gewerkt”

Bron: ajax1.nl

Frank de Boer plaatste zich met Ajax donderdagavond voor de finale van de KNVB Beker. De feestmutsen gingen echter nog niet op in Amsterdam. “Het halen van de finale wordt niet gevierd, je hebt namelijk nog niks. Als je een prijs wil winnen moet je eerst in de finale komen en dat hebben we gisteren gedaan”, is de oefenmeester nuchter op de persconferentie.

“Het resultaat geeft vertrouwen voor de wedstrijd tegen FC Twente. Jammer dat je snel met tien man komt te staan. Daarna hebben ze keihard gewerkt om goed resultaat over de streep te trekken. Na de rode kaart van AZ kwamen we er te weinig uit. Het leek alsof we alsnog tegen elf man speelden, maar voor de rest zeer tevreden.

Zoals De Boer al aangaf: Ajax kwam snel met tien man te staan. “De rode kaart van Veltman mag niet gebeuren op ons niveau, dat lijkt me duidelijk. Ik moet wel even laten merken dat dit niet getolereerd mag worden.” Er waren ook lovende woorden voor een Ajacied. De Boer was erg tevreden over zijn spits uit IJsland. “Ik heb Sigthórsson een compliment gegeven voor het harde werken van gisteren. De rest van het gesprek houd ik voor me, maar het was vrij positief.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/frank-de-boer-ze-hebben-keihard-gewerkt/