[Update II] Officieel statement Tottenham

Bron: www.ajaxshowtime.com

'Ze hebben een week of vier geleden informeel gevraagd hoe Franks contractsituatie was en gezegd dat hij op een lijst met meerdere trainers staat', verduidelijkt Overmars in de krant.

Het is nog lang net zeker dat De Boer na vier titels vertrekt uit Amsterdam. 'Ik heb een contract tot de zomer van 2017 en weet niet hoe Ajax zich opstelt. En dat Davy Klaassen en Joël Veltman (in De Telegraaf, red.) een dringend verzoek aan me deden om niet te vertrekken, is het mooiste wat er is. Dat spelers graag willen dat je blijft. Natuurlijk is dat medebepalend in de beslissing die je neemt. Op een gegeven moment leg je beide clubs naast elkaar, ga je plussen en minnen en dan is dit soort details heel belangrijk. Uiteindelijk ga ik op de aanbieding in of niet', zegt De Boer.

De trainer kan niet zeggen hoe groot de kans is dat hij zijn koffers pakt. 'Ik weet het niet. Het moet echt precies passen en er moet in elk geval heel veel perspectief zijn, want Ajax geef ik natuurlijk niet zomaar op. We hebben een uitstekende kern, die we met twee of drie aankopen verder kunnen uitbouwen. We zijn met een goede groep met iets moois bezig. Zo zie ik het – net als Davy en Joël – ook.'

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/hoofdnieuws/78863/overmars-spurs-niet-officieel-gemeld-.html