Ajax A1 trapt Copa af tegen HSV (+ selectie)

Bron: ajax1.nl

Zaterdagmiddag (13.00 uur) vindt de eerste wedstrijd van Aegon Copa Amsterdam plaats: Ajax tegen Hamburger SV. De A1 van de Amsterdammers staat onder leiding van Gery Vink, die dit seizoen trainer was van de A2.

Ajax treedt zonder de tweedejaars A-junioren, die volgend seizoen de overstap maken naar Jong Ajax, aan en kiest voor een jonge, maar zeer talentvolle groep. De kern van dit elftal sleepte tegen PSV eerder met een 2-2 gelijkspel in de beslissingswedstrijd het kampioenschap van Nederland binnen.

Naast de vaste groep spelers heeft Ajax ook de beschikking over twee proefspelers van Ajax Cape Town: Rivaldo Coetzee (centrumverdediger) en Yagan Sasman (linksback). Andere aantrekkelijke namen in het elftal van Vink zijn: Donny van de Beek, Abdelhak Nouri en Vaclav Cerny.

Complete spelerslijst:

Leon Bergsma Donny van de Beek Teun van Zweeden Furkan Kurban Abdelhak Nouri Javairo Dilrosun Vince Gino Dekker Mike Grim Indi Groothuizen Ashraf El Mahdioui Zakaria El Azzouzi Terry Lartey Sanniez Pelle Clement Yagan Sasman Rivaldo Coetzee Vaclav Cerny

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/ajax-a1-trapt-copa-af-tegen-hsv-selectie/