Rode Duivels: Romelu Lukaku op zoek naar eerste WK goal

Bron: www.nieuwslog.nl

Romelu Lukaku is een spits bij de Belgische nationale selectie. De talentvolle maar krachtige speler bloeide dit seizoen op bij Everton. Hij is officieel eigendom van Chelsea. Ook hij staat deze zomer op het FIFA Wereldkampioenschap voetbal. Zijn land België won al één duel, al kon de spits hierin geen grote indruk maken. Wat kan hij uitrichten tegen de tweede opponent, Rusland?

Dit seizoen liet Romelu Lukaku zien over veel talent te beschikken. De pas 21 jarige Belg scoorde 15 goals in 33 competitiewedstrijden. Alleen al in zijn eerste thuiswedstrijd voor The Toffees maakte hij twee doelpunten. Ondanks zijn goede prestaties voor het doel lijkt hij nu bij Chelsea niet te hoeven rekenen op een plaats bij de eerste elf.

Lukaku’s WK Debuut

Het is de eerste keer dat Lukaku op een groot eindtoernooi staat. In de openingswedstrijd tegen Algerije kon hij echter nog geen potten breken. In totaal vond hij zes keer het net in dertig wedstrijden in het shirt van de Rode Duivels; voor zo een jonge speler een aardige prestatie.

……

Lees het volledige artikel op http://www.nieuwslog.nl/1237497-rode-duivels-romelu-lukaku-op-zoek-naar-eerste-goal-op-wk/

Gegevens