El Ghazi: ‘Zou raar zijn om spelers tegen te komen die ik van de PlayStation ken’

Bron: ajaxfanzone.nl

Voor Anwar El Ghazi wordt het waarschijnlijk een speciale week. Vorig jaar zat hij nog op de tribune als fan en nu start hij zelf in de basis tegen Paris Saint-Germain. “Mocht de trainer mij opstellen dan zal het heel raar zijn om spelers tegen te komen die ik alleen van PlayStation ken”, vertelt El Ghazi in het Algemeen Dagblad. “Shirtje ruilen met Zlatan zou een droom zijn.”

Vorig jaar miste El Ghazi, toen nog jeugdspeler en supporter, alleen de thuiswedstrijd tegen Barcelona. “Ik had kaartjes gekregen van Ajax. We hadden getraind en ik ging meteen door naar het stadion, waar ik samen met een vriend had afgesproken. Bij de poortjes ging het mis. Het apparaat scande het kaartje niet. Echt ongelooflijk. Balen, ja. Stonden we daar. Pechvogels.”

“We zijn nog wel even naar de balie van het hoofdingang gegaan, maar er was iets mis met het kaartje, ik weet het ook niet. Zijn we maar naar huis gegaan. Konden we nog net de tweede helft zien. Mijn vriend zei nog: ach, volgend jaar sta je zelf in de Arena in de Champions League. Nu komt dat misschien nog uit ook!”

Tekst: Voetbalprimeur.nl

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2014/09/15/el-ghazi-zou-raar-zijn-om-spelers-tegen-te-komen-die-ik-van-de-playstation-ken/