‘Ajax heeft belangstelling in Juninho Bacuna’

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Leandro Bacuna kennen de meeste voetbalvolgers wel. Hij speelde lang voor FC Groningen, voordat hij in 2013 naar Aston Villa verkaste. Daar doet hij het behoorlijk, maar zijn jongere broer Juninho kan er ook wat van. Juninho Bacuna staat bekend als de meest talentvolle van de drie broers Bacuna (nummer drie speelt bij Harkemase Boys). Ajax lijkt dat ook te weten en is geïnteresseerd.

Juninho Bacuna kwam een jaar geleden nog als B-junior naar FC Groningen, speelde afgelopen seizoenshelft als eerstejaars in de A1, maar mocht bijvoorbeeld al met de eerste selectie mee op trainingskamp. Ook is het niet onwaarschijnlijk dat hij de komende seizoenshelft meermaals bij het eerste elftal op de bank zal zitten en zijn debuut zal maken.

Volgens FCGonline.nl heeft Ajax nu dus belangstelling in de talentvolle aanvaller. Dit heeft de site ‘zeker niet vanuit het roddelfront’. De 17-jarige Juninho Bacuna speelt op amateurbasis bij FC Groningen A1 en kan, zolang deze status duurt, in elke transfer window tegen slechts een opleidingsvergoeding worden overgenomen.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2015/01/13/ajax-heeft-belangstelling-juninho-bacuna/