‘Schöne in de spits, El Ghazi en Kishna op de vleugels’

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Ajax-volger Bart Sanders (@bart_sanders) meldt op zijn twitteraccount in welke opstelling Ajax volgens hem vanavond zal aantreden tegen AZ. Hij noemt geen bronnen, maar klinkt overtuigd van zijn zaak. Opvallend is dat Lasse Schöne in de spits zou starten.

De Deen zou geflankeerd worden door Ricardo Kishna en Anwar El Ghazi. Achter hem vindt hij debutant Daley Sinkgraven, die samen met jongelingen Riechedly Bazoer en Jaïro Riedewald het middenveld zou vormen. In de verdediging verandert niks ten opzichte van het duel met Vitesse.

Dat Schöne in de spits zou starten, zou verklaren waarom Richairo Zivkovic niet bij de selectie zit. De Boer heeft dan immers al Arek Milik op de bank zitten als reserveoptie voor in de punt van de aanval.

Dit meldde Bart Sanders gisteravond:

“Morgen speelt #Ajax met een aantal opmerkelijke wijzigingen in de basisopstelling! Later meer.. #ajaaz

Waarna de Ajax-volger vandaag met deze tweets op de proppen kwam:

“#Ajax speelt vanavond met Schone in de spits! Verder staan El Ghazi, Kishna, Bazoer en Sinkgraven in de basis en Andersen op de bank! #ajaaz

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2015/02/05/schone-de-spits-el-ghazi-en-kishna-op-de-vleugels/