Raiola geeft toe: “Bouy had beter bij Ajax kunnen blijven”

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Mino Raiola, zaakwaarnemer van Ouasim Bouy, vindt dat het vertrek van zijn cliënt niet heeft bijgedragen aan zijn ontwikkeling als speler. De schuld ligt uiteraard niet bij hem en bij Bouy, maar bij Ajax en de trainer Frank de Boer.

“Achteraf had Bouy beter bij Ajax kunnen blijven. Dat durf ik nu best te zeggen. Maar wat mensen misschien niet weten: Ouasim wilde helemaal niet weg. Hij vond bij Frank de Boer echter geen vertrouwen, geen warmte, geen uitleg en geen communicatie”, zegt Raiola in het Algemeen Dagblad. “Ik heb toen in januari aan Ajax gevraagd: willen jullie dat hij blijft of moet hij weg? Er kwam geen duidelijk antwoord. Weg dus. Ik heb Ouasim niet weggebracht, dat heeft Ajax zelf gedaan. Ik heb alleen gefaciliteerd dat hij naar best mogelijke club kon”, aldus Raiola. Bouy werd speler van Juventus, maar speelde nooit een competitiewedstrijd in het eerste van de Turijnse club. Hij werd verhuurd aan Brescia (Serie B, 17 wedstrijden en 1 goal), HSV (3 wedstrijden) en nu bij Panathinaikos (11 wedstrijden, 1 goal). De huidige Ajacieden Kenny Tete en Ricardo Kishna komen ook uit de stal van Raiola.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2015/04/04/raiola-geeft-toe-bouy-had-beter-bij-ajax-kunnen-blijven/