Dominant Ajax A1 geeft Tukkers klop

PSV B1 - Ajax B1 3-1Na een klein halfuur spelen kwam PSV op een verdiende voorsprong. Dante Rigo van de Eindhovenaren schoot een vrije trap knap binnen. PSV had het veldoverwicht en kreeg meer kansen dan de bezoekers uit de hoofdstad. Namens de thuisploeg was de Italiaanse reus Gianluca Scamacca een constante dreigende factor. Na de rust ging het niet beter met Ajax. PSV’er Kaan Tanriver schoot na een klein uur de 2-1 tegen de touwen, na een succesvolle rebound.

Anderson Lopez maakte zijn rentree na een hamstringblessure en viel goed in. Hij verzorgde de tweede Ajax-kans van de wedstrijd, maar het vizier van Donyell Malen stond niet op scherp. Ajax was ten opzichte van de eerste helft iets beter, maar alsnog controleerde PSV het duel. Uiteindelijk resulteerde dit in een 3-1 zege, want Matthias Verreth scoorde het derde PSV-doelpunt van de dag.

Opstelling Ajax B1: De Lange, Fofana, Hoogenhout, Dani de Wit, Bakker, Flemming, Benninga, Familia Castillo, Nunnely, Malen, KaarsWissels Ajax B1: Van der Sar, El Azrak, Lopez, Owusu, Zerrouki