Sevilla vergeet vertrouwen te tanken onderweg naar duel met Fiorentina

Bron: www.nieuwslog.nl

In de andere halve finale van de Europa League staat het Spaanse Sevilla tegenover het Italiaanse Fiorentina. De twee subtoppers beleven beide een sterk toernooi dat in Dnipro en Napoli de twee laatste halve finalisten kent. Aanstaande donderdag mag Sevilla in eigen huis aantreden tegen Fiorentina. Sevilla, dat dit seizoen een geweldige reeks thuiswedstrijden kende, verloor dit weekend in eigen huis van Real Madrid. Heeft dit nadelige gevolgen voor het zelfvertrouwen?

Nipte thuisnederlaag Sevilla

Van de laatste ongeveer 25 duels in de Spaanse competitie verloor Sevilla geen duel. Althans, tot afgelopen zaterdag, toen de ploeg met 2-3 onderuit ging tegen Real Madrid dankzij een hattrick van Cristiano Ronaldo. In de aanloop naar de halve finale van de Europa League had coach Unai Emery graag een ander resultaat gezien. Hij zal zijn ploeg dus weer op moeten lappen voor het thuisduel tegen Fiorentina.

……

Lees het volledige artikel op http://www.nieuwslog.nl/1249369-sevilla-vergeet-vertrouwen-te-tanken-onderweg-naar-duel-met-fiorentina/