ELF: Barca wil El Haddadi bij Ajax stallen

Bron: www.ajaxshowtime.com

FC Barcelona wil Munir El Haddadi naar Ajax laten verkassen, zodat de aanvaller van Barcelona B ervaring op kan doen bij de Amsterdammers. Dat meldt ELF Voetbal zaterdag.

Het beloftenteam van de Spaanse club is uit de Segunda Division gedegradeerd en de club wil El haddadi ervaring in de Champions League op laten doen. Barca heeft met Ajax volgens het voetbalmagazine een akkoord over 'een tijdelijke overgang' van de linksbenige spits, die nog een contract tot medio 2017 heeft.

El Haddadi scoorde dit seizoen een maal voor de hoofdmacht van Barcelona. De treffer maakte hij bij zijn debuut tegen Elche. In de wedstrijd FC Barcelona - Ajax (3-1) speelde de aanvaller zo'n dertig minuten mee.

In het verleden stalde Barcelona al enkele spelers bij Ajax. Zo verhuurde de club Isaac Cuenca en Bojan Krkic aan de Amsterdammers. Beide spelers bleken echter geen onverdeeld succes bij de Nederlandse recordkampioen. 

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/88253/elf-barca-wil-el-haddadi-bij-ajax-stallen