Zivkovic zegt EK U-19 af om zich te concentreren op nieuwe club

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Richairo Zivkovic is vastberaden om volgend seizoen een jaar lang een goed seizoen te spelen op huurbasis bij een andere club. Daarom heeft de jonge Ajax-aanvaller zich bij bondscoach Aron Winter afgemeld voor het EK Onder-19, om zich volledig te kunnen concentreren op de voorbereiding bij zijn tijdelijke nieuwe club (dat overigens Willem II lijkt te worden). Dat meldt Ajax Showtime.

Zivkovic maakte nog wel deel uit van de selectie voor een eerste trainingsstage van Oranje Onder-19, maar de spits heeft dus besloten het EK te laten schieten. Daarmee is hij niet de eerste Ajacied die niet beschikbaar is voor bondscoach Aron Winter, aangezien Ajax eerder al besloot dat Riechedly Bazoer, Jaïro Riedewald en Donny van de Beek niet naar het toernooi mogen. Het verschil met deze spelers is echter dat Zivkovic zelf heeft besloten zich op zijn nieuwe club te gaan richten.

Forum: Richairo Zivkovic

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2015/06/20/zivkovic-zegt-ek-u-19-af-om-zich-te-concentreren-op-nieuwe-club/