Jong Ajax hekkensluiter na verlies tegen NAC

Jong Ajax heeft ook de derde wedstrijd niet met winst weten af te sluiten. In Breda werd met 3-0 verloren van NAC. Met 1 punt is Jong Ajax de hekkensluiter van de Jupiler League.

De eindstand was al voor rust bereikt door doelpunten van Seuntjens, Brands en Ars. De tweede helft had schriftelijk afgedaan kunnen worden. Younes deed een uur spelritme op. Ook Lucas Andersen, die bijna verhuurd is aan Willem II, deed nog een helft mee.

Opstelling Jong Ajax: Onana, Lartey Sanniez, Van Bruggen, Warmerdam, Owusu (77 Mirani), Clement, Andersen (46 Van de Beek), Nouri, Muric, El Azzouzi, Younes (61 Acolatse)

Forum: [Centraal] Jong Ajax 2015/16

The post Jong Ajax hekkensluiter na verlies tegen NAC appeared first on AjaxTotaal - Ajax nieuws & forum site..