Telegraaf: Van den Brom belangrijke kandidaat opvolger De Boer

Bron: www.ajaxtotaal.nl

John van den Brom, hoofdtrainer van AZ Alkmaar, heeft zijn contract verlengd tot de zomer van 2017. Ook zit er nog een optie in tot 2018. Toch hoeft dat niet veel te betekenen. 

De 49-jarige ex-Ajacied die als speler (93/94 en 94/95) en als jeugdopleider (2004-2007) in Amsterdam actief was eindigde vorig seizoen als derde in de eredivisie. Dit seizoen bivakkeert de Alkmaarse club voorlopig op een tiende plek. Volgens De Telegraaf zou Van den Brom een voorname kandidaat zijn om Frank de Boer, de huidige coach van Ajax, op te volgen. Van den Brom kwam op 20 maart 2011 in opspraak na een 3-2-zege op Ajax. Van den Brom was toen hoofdtrainer van ADO en na afloop werd er feest gevierd in het supportershome. De trainer greep niet in toen er ‘En wie niet springt, die is een Jood’ werd gescandeerd. Sterker nog; hij sprong mee. Het voorval werd gefilmd en enkele dagen daarna moest Van den Brom met de billen bloot: publiekelijke excuses en door de KNVB werd hij voor één wedstrijd geschorst.

Forum: Wie moet de opvolger worden van De Boer?

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2015/11/21/de-telegraaf-van-den-brom-belangrijke-kandidaat-opvolger-de-boer/