Ajax heeft vervanger voor Van Rhijn al in huis

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax en Galatasaray zijn nog steeds in onderhandeling over de transfer van Ricardo van Rhijn naar de Turkse club. Mocht die transfer er komen, dan is zijn opvolger al bekend. Leeroy Owusu zal in dat geval de nieuwe back-up van Kenny Tete worden, zo meldt De Telegraaf.

Owusu speelt al sinds 2004 in de jeugdopleiding van Ajax en speelt sinds het seizoen 2014/2015 met Jong Ajax in de Jupiler League en speelde tot nu toe in totaal 44 wedstrijden voor het beloftenelftal. In die wedstrijden maakte hij één doelpunt en gaf hij twee assists. Daarnaast is de 19-jarige Owusu jeugdinternational. Hij doorliep alle jeugdelftallen van de KNVB en maakte afgelopen najaar nog minuten in Oranje onder 20.

Naast Owusu was ook Terry Lartey Sanniez een optie geweest als nieuwe back-up achter Kenny Tete. De eveneens 19-jarige verdediger heeft inmiddels 28 wedstrijden in de Jupiler League achter zijn naam staan, waarvan 14 dit seizoen. Lartey is van origine ook een rechtsback, maar wordt dit seizoen bij Jong Ajax vooral in het centrum geposteerd.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/ajax-vervanger-vanrhijn-in-huis/