De Boer laakt opnieuw RvC en wil kampioenmaker aantrekken

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Wat Frank de Boer gisteren tegen De Telegraaf zei herhaalde de oefenmeester vandaag tegen de NOS. De Ajax-coach baalt van de RvC en De Boer zou liever vandaag dan morgen nog een speler halen die al het verschil zal maken in de Nederlandse titelstrijd.

“Marc (Overmars, red.) wil graag kopen, maar moet zich verantwoorden aan de rvc. Ik vind het ook heel vreemd dat de commissarissen zoveel invloed hebben op het transferbeleid van Ajax”, begint De Boer zijn klaagzang. Frankie en Marcie hebben nog steeds geen spits gevonden en gezien de woorden van De Boer is het olijke duo nog steeds op zoek. “We zoeken een speler die ons kampioen kan maken, in elk geval een speler die het verschil kan maken. Wij denken dat we heel veel in kleine ruimtes komen te spelen. Bij Bayern München maken de buitenspelers het verschil, Messi en Neymar bij Barcelona. Met een speler die het verschil kan maken, wordt de kans groter dat we op 8 mei met de schaal in onze handen staan.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2016/01/10/de-boer-laakt-weer-rvc-en-wil-kampioenmaker-aantrekken/