Ajax A1 treedt 15 maart aan tegen Chelsea A1

Bron: www.ajaxlife.nl

Nouri en de A1 willen zich plaatsen voor het finale-weekend. © Pro Shots

De Uefa heeft in al zijn wijsheid besloten dat Ajax A1 de 15e aantreedt in de kwartfinales van de Youth League. En wel tegen Chelsea A1. De tegenstander van de Ajaxtalenten was even onzeker omdat Valencia A1 protest aantekende, maar dit is verworpen.

Chelsea A1 ontdeed zich via strafschoppen (5-3) van de Spanjaarden, maar Valencia A1 merkte terecht op dat de scheidsrechter flink in de fout was gegaan. Een van de pingels passeerde wel degelijk de lijn, maar stuiterde terug het veld in via een steunbalkje.

Valencia A1 stapte naar de tuchtcommissie, maar die blijkt niet van plan om actie te ondernemen. Chelsea A1 is daarmee zeker van een plekje bij de laatste acht, plus een thuiswedstrijd tegen Ajax A1. De wedstrijd is vastgesteld voor dinsdag 15 maart, om 17.00 uur.

Het treffen tussen de hoogste jeugdteams van Chelsea en Ajax vindt plaats op trainingscomplex Cobham. Voor wie van plan is naar Londen af te reizen of toevallig in de buurt is, hebben we helaas slecht nieuws: The Blues staan bij (jeugd)wedstrijden op Cobham geen publiek toe...

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=19354