Cillessen breekt neus tijdens training van Nederlands elftal

Bron: www.ajaxlife.nl

Cillessen gaat niet met Oranje mee naar Wembley... © Pro Shots

Lekker dan, Jasper Cillessen is geblesseerd. De doelman van Oranje kwam tijdens de training van zondag in botsing met Klaas-Jan Huntelaar en brak zijn neus. De keeper moet het tripje met het Nederlands elftal naar Wembley helaas laten schieten.

De berichten over de blessure van Cillessen kwamen tot ons via diverse verslaggevers van het Nederlands elftal. Er stond zondag in het AFAS Stadion van AZ een training op het programma, maar die leek haast wel uit te draaien op een aflevering van M*A*S*H.

Eerst moet Daley Blind afhaken met klachten aan de hamstring, vervolgens brak Cillessen zijn neus en we vangen berichten op dat Davy Klaassen weer lichte knieklachten heeft. De doelman leek er van dit trio het ergst aan toe te zijn en er werd zelfs een brancard gebracht.

Cillessen vond dit niet nodig en zocht, weliswaar ondersteund door twee verzorgers, de kleedkamer op. Hij maakte daarbij een beduusde indruk en na enig onderzoek bleek waarom: hij heeft zijn neus gebroken. Engeland – Nederland komende dinsdag op Wembley wordt zonder hem gespeeld.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=19515