LIVE 20.00u | FC Volendam - Jong Ajax (0-1)

Bron: www.ajaxshowtime.com

LIVETOPIC | Dit is het livetopic voor de wedstrijd van vrijdagavond tussen FC Volendam en Jong Ajax. Beide ploegen treffen elkaar vanaf 20.00 uur in het Kras Stadion. De hoogtepunten zijn te volgen via het schakelkanaal op FOX Sports 1. 

Verslag eerste helft:Met de naar PSV vertrekkende verdediger Damian Van Bruggen in de basis, toptalenten Donny van de Beek, Abdelhak Nouri en Vaclav Cerny én Viktor Fischer in de basiself, begon Jong Ajax voortvarend aan een matige eerste helft in Volendam.

Cerny gaf al snel voor, maar Richairo Zivkovic kon van dichtbij niet scoren. Het was een steekspel, waar de thuisploeg plots twee kansen kreeg. Ben Moussa schoot een rebound van heel dichtbij langs André Onana, maar de bal belandde uit een lastige hoek op de paal. 

De volgende mogelijkheid was weer voor de Amsterdammers, waar de goed spelende Cerny twee man voorbij ging, aflegde op Van de Beek, maar zijn schot ging naast. Omdat Zivkovic in de eerste helft ook niet kon profiteren van defensief klungelen van de thuisploeg, stond bij het rustsignaal de brilstand op het bord.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/96146/live-2000u-fc-volendam-jong-ajax-0-1