Transfernieuws: Marcus Rashford tekent nieuw contract bij Manchester United

Bron: www.nieuwslog.nl

The Sun laat weten dat Marcus Rashford een nieuw contract heeft getekend bij Manchester United. De achttienjarige spits van Manchester United heeft een vernieuwd contract getekend tot juni 2020. De spits kreeg onder Louis van Gaal 17 keer de kans om zich te bewijzen en scoorde acht goals tijdens zijn eerst seizoen.

Marcus Rashford laat weten dolblij te zijn met zijn vernieuwde contract bij Manchester United. Hij zegt dat hij altijd al fan is geweest van de club en het een droom is die uitkomt dat hij voor het eerste team mag spelen. Hij is dankbaar dat hij de kans krijgt om zichzelf te bewijzen voor de club.Rashford had direct een uitstekend debuut en wist tijdens zijn eerste wedstrijd tweemaal te scoren tegen FC Midtjylland in de Europa League. De volgende wedstrijd liet hij opnieuw zijn wat hij waard was door te scoren tegen Arsenal. De kwaliteiten van de spits vielen ook de Engelse bondscoach op. Hij werd geselecteerd voor de EK-selectie van Engeland en maakte afgelopen vrijdag zijn debuut.

……

Lees het volledige artikel op http://www.nieuwslog.nl/1253240-transfernieuws-marcus-rashford-tekent-nieuw-contract-manchester-united/