Ajax start met zelfde elf als tegen Olympique

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax zal in dezelfde formatie aantreden tegen PAOK Saloniki als dat het deed in haar laatste oefenduel met Olympique Marseille, dit meldt het officiële Twitteraccount van de Amsterdammers. Ajax strijdt vanavond om 20.45 uur met de Griekse ploeg om een plek in de laatste voorrondes van de Champions League.

Peter Bosz heeft in navolging van het duel in Frankrijk dus opnieuw gekozen voor de jonge Kasper Dolberg in de punt. De Deense aanvaller wist in het duel met de Fransen geen onuitwisbare indruk achter te laten, desondanks krijgt Dolberg het vertrouwen van de kersverse oefenmeester.

Naast Dolberg staat ook nieuweling Mateo Cassierra in de basis, de Colombiaan mag zijn kunsten op de linkerflank gaan tonen. De basisplaatsen voor Cassierra en Dolberg betekenen dat Ajax met twee debutanten zal aantreden tegen PAOK.

Opstelling Ajax: Cillessen; Tete, Veltman, Viergever, Dijks; Klaassen, Riedewald, Van de Beek; El Ghazi, Dolberg, Cassierra.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/97944/ajax-start-met-zelfde-elf-als-tegen-olympique