Keizer koploper met Jong Ajax, maar nog niet helemaal tevreden

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Jong Ajax won gisteren thuis op De Toekomst met 2-1 van Fortuna Sittard. Jupiler League clubs klagen vaak over een te veel aan eerste elftal spelers bij de jongelingen, maar gisteren was daar geen sprake van.

Op de ook nog maar 18 jarige Cerny na waren het allemaal talenten die nog hun debuut bij Ajax 1 moeten maken. Marcel Keizer, de trainer van Jong Ajax, is blij met zijn spelers, maar zag toch nog verbeterpunten. “We speelden leuk in de opbouw en aanval, maar hadden eerder af moeten drukken. Soms wachtten we te lang met de laatste pass”, aldus  Keizer in gesprek met Ajax TV. “Fortuna Sittard kwam feller uit de rust, daar is ongetwijfeld wat gezegd in de kleedkamer. Door een standaardsituatie werd het 2-1, maar we hadden toen al lang verder voor moeten staan”, aldus Keizer. “Ik moet de jongens een compliment maken dat ze het over de streep hebben getrokken, maar ze hadden er wel beter onder uit moeten voetballen. Over de tweede helft ben ik dus niet tevreden, maar met de eerste helft kunnen we zeker door. Dat vind ik belangrijker dan de koppositie in de Jupiler League”, aldus de voormalige trainer van Cambuur.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2016/08/23/marcel-keizer-koploper-met-jong-ajax-maar-nog-niet-helemaal-tevreden/