[Update] Blessure Traoré niets ernstigs

Bron: www.ajaxshowtime.com

Bertrand Traoré heeft vrijdag niet de volledige training van Ajax mee kunnen doen. De aanvaller uit Burkina Faso moest volgens De Telegraaf-journalist Mike Verweij de oefensessie voortijdig verlaten.

Traoré, die de afgelopen twee weken met Burkina Faso op pad was, werd behandeld. Verweij verwacht niet dat er sprake is van ernstig blessureleed, maar er wordt natuurlijk wel automatisch een vraagteken achter zijn naam gezet voor de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag. 

Ajax speelt zondag om 16.45 uur de eerste van drie uitwedstrijden in één week. Na de lastige wedstrijd in Den Haag volgen nog duels met Celta de Vigo en Feyenoord. Ajax zal normaal gesproken zaterdag ook nog trainen, waarna duidelijk zal worden of Traoré mee kan doen. Update 14.34 uur Peter Bosz heeft tijdens de persconferentie aangegeven dat er niets ernstigs aan de hand is met Bertrand Traoré. De aanvaller uit Burkina Faso heeft lichte pijntjes en zou de training uit voorzorg sowieso al niet af gemaakt hebben.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/99723/update-blessure-traore-niets-ernstigs

Gegevens