Ajax bijt niet door, maar komt wel een puntje dichterbij

Bron: www.ajaxlife.nl

Net als het uitvak gelooft in een goede afloop, gaat het toch mis. © De Brouwer

Pfoe, nou. Dat was ons de awayday weer wel hoor. Alhoewel, we hebben langer op een parkeerplaats gestaan dan goed is voor onze gemoedsrust. Het spel van Ajax hebben we ook wel eens met meer ontspanning gadegeslagen, maar het blijkt puntenverlies met maar kleine gevolgen.

Het is een gegeven dat er bij uitwedstrijd tegen AZ veel doelpunten vallen, maar een gelijkspel? Dat maken we niet zo vaak mee. De vier goals worden dit keer eerlijk verdeeld: twee voor de thuisclub, twee voor de bezoekers. Een prima afspiegeling van de leuke pot die we krijgen voorgeschoteld.

Niet iedere uitsupporter was door problemen met het omwisselen vanaf de eerste minuut van de partij, maar gelukkig waren alle negentig minuten leuk. Dat maakte het gemis van de openingsfase weer een beetje goed.

Let wel, we spreken over een 'leuke' wedstrijd en niet per definitie over een 'goede'. De Ajacieden beginnen slecht, herpakken zich, bijten niet door en krijgen de rekening gepresenteerd. Tussen de dertigste en zestigste minuut wordt een uurtje heel aardig gespeeld, maar dat is niet voldoende.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=20745

Gegevens