[Update] Traoré mist Groningen door blessure

Bron: www.ajaxshowtime.com

Bertrand Traoré trainde vrijdagochtend niet mee met de selectie. De reden voor zijn afwezigheid is nog niet duidelijk. Dit meldt AT5-journalist Dennis Kornman via zijn officiële Twitter-account

Tijdens de persconferentie van vrijdagmiddag zal waarschijnlijk meer duidelijkheid komen over de reden van de afwezigheid van de Chelsea-huurling. 

Anwar El Ghazi was wel weer aanwezig bij de groepstraining van het eerste elftal. De rechtspoot werd voor een maand verbannen naar Jong Ajax naar aanleiding van een ruzie met Peter Bosz. Na een excuses van de rechtsbuiten is de lucht tussen beiden weer helemaal geklaard. 

Update - 13.04 uurBertrand Traoré mist komende zondag de competitiewedstrijd van Ajax tegen FC Groningen. De aanvaller was vrijdag al niet op de training en blijkt met een bovenbeenblessure te kampen. Ajax meldt via de officiële kanalen dat de wedstrijd dit weekend om die reden te vroeg komt.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/100885/update-traore-mist-groningen-door-blessure