Keizer trots: “Dat is om van te genieten”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Jong Ajax won vrijdag met 2-1 van Cambuur Leeuwarden en eindigde door die zege als tweede in de Jupiler League. Marcel Keizer kijkt tevreden en trots terug op het seizoen. “Tweede plaats, dik boven de zeventig punten, goed voetbal laten zien, veel goals gemaakt en dat stemt iedereen tot tevredenheid en mij ook. Jongens hebben zich in één jaar tijd goed ontwikkeld”, zegt de trainer in gesprek met Ajax TV.

“Het eerste waar je aan terugdenkt zijn de jongens die bij het eerste gekomen zijn, daar gaat het uiteindelijk om”, vervolgt Keizer. “Gedebuteerd, ingevallen, basisplaats of zoals woensdag meespelen in de halve finale van de Europa League. Dat is geweldig. Dat is om van te genieten. Als trainer geniet je daar enorm van. Dan ben je blij dat je in dat proces een klein onderdeeltje hebt kunnen zijn. We gaan volgend jaar weer vrolijk verder.”

De beloften-trainer is ook trots op het team en zijn staf. “Ik ben er ook zeker trots op. We mogen allemaal erg trots zijn, denk ik. Maar tegelijkertijd komt er volgend jaar weer een talentvolle lichting aan en gaan we opnieuw beginnen.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/keizer-trots-is-om-genieten/