Reserves Ajax spelen besloten oefenduel met 3-3 gelijk tegen Hull City

Ajax heeft vrijdagmiddag op De Toekomst een besloten oefenduel afgewerkt tegen Hull City. Een team van reserves en spelers van Jong Ajax speelde met 3-3 gelijk tegen de Engelsen. Hull City kwamen al vroeg op voorsprong. Markus Henriksen liet doelman Benjamin van Leer kansloos. Ajax wist binnen enkele minuten langszij te komen via een eigen doelpunt van de Engelsen. Klaas-Jan Huntelaar zorgde vervolgens voor de 2-1 na een voorzet van Mitchell Dijks. Tien minuten na rust tekende Frenkie de Jong voor de 3-1. Daarmee leek de wedstrijd in de tas maar in de laatste tien minuten gaf Ajax de zeker lijkende zege alsnog weg. Dan Batty en James Weir brachten Hull City alsnog op 3-3. Met het oefenduel zorgde Ajax ervoor dat de reserves in deze voorbereiding dezelfde wedstrijdbelasting op doen als de rest van de selectie.