Ruime oefennederlaag Jong Ajax in Volendam

Bron: www.ajaxshowtime.com

Jong Ajax heeft zaterdag op bezoek bij FC Volendam een flinke oefennederlaag geleden. Het elftal van trainer Michael Reiziger verloor met 4-1.

Al na een minuut of tien spelen wist Joey Veerman de Volendammers op 1-0 te zetten, nadat hij profiteerde van een fout van Noussair Mazraoui. De middenvelder was daarna zelf dichtbij de gelijkmaker, maar zijn inzet ging rakelings naast.

Na rust leverde het duel meer spektakel op. Jong Ajax probeerde het via Mazraoui en Mateo Cassierra, maar aan de andere kant was het FC Volendam dat opnieuw scoorde. Een lage voorzet werd door Teije Ten Den binnen getikt. Via invaller Zian Flemming deed Jong Ajax vlak erna wat terug en de Amsterdammers kregen zelfs wat kansjes op de 2-2, maar FC Volendam besliste in de slotfase het duel binnen een minuut.

Allereerst profiteerde Ten Den van een misverstand tussen Mazraoui en Leon Bergsma, waarna Kevin Visser ongeveer een minuut later met de 4-1 voor het slotakkoord zorgde. Volgende week vrijdag begint voor Jong Ajax de competitie met een uitwedstrijd bij SC Cambuur.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/106533/ruime-oefennederlaag-jong-ajax-in-volendam