Johnsen wel, Younes niet mee naar Tilburg

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax-trainer Marcel Keizer heeft voor de uitwedstrijd tegen Willem II Dennis Johnsen opgenomen in zijn 18-koppige selectie. Aanvaller Amin Younes is vanwege knieklachten niet van de partij in Tilburg, zo valt te lezen op Ajax.nl.

Daarnaast moet Keizer het uiteraard ook doen zonder Vaclav Cerny, wiens seizoen door een gescheurde kruisband ten einde is. Verder zitten ook Benjamin van Leer en Mitchell Dijks in de lappenmand.

Het duel tussen Willem II en Ajax begint zaterdagavond om 20.45 uur. Ajax staat op dit moment tweede met vijf punten minder dan koploper PSV. Willem II staat met negen punten op de vijftiende plek in de Eredivisie.

De selectie:Andre OnanaKostas LamprouJoël VeltmanMatthijs de LigtMax WöberDaley SinkgravenNick ViergeverLuis OrejuelaDonny van de BeekHakim ZiyechLasse SchöneFrenkie de JongSiem de JongDavid NeresKlaas Jan HuntelaarKasper DolbergJustin KluivertDennis Johnsen

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/108159/johnsen-wel-younes-niet-mee-naar-tilburg