Ajax Life 9: Toffe Ajax Art, PSV en footgolf met De Ligt

Bron: www.ajaxlife.nl

Ajax Life 9 is een tamelijk artistiek krantje geworden. © Ajax Life

Hoewel Ajax het eerst opneemt tegen FC Twente, staat onze nieuwe krant voor een groot deel in het teken van de kraker tegen PSV. We blikken terug op memorabele edities en lieten de cover ontwerpen door Barry Pirovano.

De speciale voorpagina combineert de hoofdthema’s van onze negende krant. Naast verhalen over Ajax - PSV sprak Menno Pot namelijk met diverse Nederlandse en buitenlandse kunstenaars. Zij tonen in deze krant hun mooiste Ajax Art. 

Natuurlijk besteden we ook aandacht aan de bijzondere ontmoeting die Jonge Schare-lid Gijs Zant op de footgolfbaan had met Matthijs de Ligt. Wij wandelden mee voor een reportage.

Verder volgden we John Heitinga tijdens de Uefa Youth League-wedstrijd van Ajax onder negentien tegen Legia Warschau. De trainer in opleiding verhaalt openhartig over zijn leerzame eerste maanden.

De liefhebbers van de pen van David Endt komen ook aan hun trekken. Ajax’ voormalig teammanager duikt terug in de tijd en beschrijft op zijn geheel eigen wijze de editie tussen Ajax en PSV in de modderpoel van het Olympisch Stadion in 1995.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=22977