Veltman spreekt Ziyech direct aan op manier van juichen

Bron: www.ajaxlife.nl

Veltman staat erbij en zegt er iets van. © Pro Shots

Als er dingen gebeuren tussen een speler en supporters, is het interessant om te horen hoe de aanvoerder erover denkt. De reactie van Joël Veltman is best opmerkelijk, want hij laat weten het niet eens te zijn met de gebaren die Hakim Ziyech maakte.

Ziyech werd na slechte voorzetten of simpel balverlies diverse keren uitgefloten, maar haalde in de blessuretijd zijn gram toen een vrije trap werd gepromoveerd tot doelpunt. De spelmaker voelt zich gezocht en liet zijn emoties gaan, zo maakte hij duidelijk.

Veltman zag het gebeuren, was er zo’n beetje als eerste bij toen Ziyech zijn gebaartjes en sprak zijn teammaat toe. Moraal van het verhaal: niet meer doen. “Laat ik vooropstellen dat ik het niet eens ben met zijn gebaren, dat is niet goed,” aldus Veltman bij Fox Sports.

De aanvoerder kon zich de onvrede op de tribunes wel een beetje voorstellen, want het spel dat op de mat werd gelegd had weinig te maken met het Ajaxspelletje. “Ik ben het wel eens met het gefluit af en toe. Als supporter zijnde, ben je kritisch, anders ben je geen Ajaxsupporter.”

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=23409

Gegevens