Ajax wint met 4-1 van VVV Venlo (Inclusief foto’s)

Ajax heeft donderdagavond de competitiewedstrijd tegen VVV Venlo met 4-1 gewonnen. De ploeg van trainer Ten Hag kwam in de eerste helft nog op achterstand maar het was David Neres die dat binnen een minuut verhielp met twee doelpunten. Klaas Jan Huntelaar en Hakim Ziyech zorgden uiteindelijk voor de 4-1 overwinning.

Nadat Ajax afgelopen zondag definitief de landstitel had verspeeld wist het wat het moest doen tegen de ploeg uit Limburg. Omdat AZ de doordeweekse wedstrijd ook had gewonnen moest Ajax winnen om de tweede plaats in eigen hand te houden en dat was vooral te danken aan een sterke tweede helft. In de eerste helft kon Ajax al vroeg op voorsprong komen maar Lasse Schöne wist in de negende minuut een toegekende penalty niet te benutten. Vlak voor rust kwam Ajax op achterstand door een doelpunt van Seuntjens maar het was David Neres die dat ongedaan maakte met twee doelpunten en dus ging Ajax alsnog rusten met een 2-1 voorsprong.