Blind officieel toegetreden tot RvC Ajax

Bron: www.ajaxshowtime.com

Danny Blind is officieel toegetreden tot de Raad van Commissarissen bij Ajax. Maandagmiddag stemde de meerderheid van de aandeelhouders tijdens de Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders voor Blind als nieuw lid van de RvC van Ajax.

Ajax maakte vrijwel het gehele seizoen door zonder voetbaltechnische man in de RvC. Afgelopen augustus stapte Theo van Duivenbode op bij Ajax. De oud-voetballer was het niet eens met de aanstelling van trainer Marcel Keizer, al is niet met de volledige zekerheid te zeggen dat dát de reden was voor zijn opstappen.

Blind, die bij Ajax in het verleden bij Ajax werkte als speler, trainer, hoofd jeugdopleiding en directeur, maakt de RvC nu compleet. Het contract van Blind gaat per 23 april 2018 in en heeft een looptijd van drie jaar en acht maanden (tot einde AVA in 2021). De RvC wordt geleid door voorzitter Leo van Wijk en bestaat verder uit Ernst Ligthart, Leen Meijaard en Peter Mensing.

Bart Veenstra (Twitter: @Bart_Veenstra | e-mail: b.veenstra@ajaxshowtime.com)

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/112305/blind-officieel-toegetreden-tot-rvc-ajax