Colombianen weten het zeker: Ajax trekt aan Benedetti

Bron: www.ajaxlife.nl

Hier zien we Benedetti in het groene shirt van Deportivo Cali. © Pro Shots

Het speelt al enkele dagen en wanneer iets zo hardnekkig blijkt, delen we het graag met jullie. Ajax wordt gelinkt aan Nicolas Benedetti. De spelmaker van Deportivo Cali staat te boek als een van de grootste Colombiaanse talenten en zou naar Amsterdam verkassen.

Diverse Colombiaanse media, van radiostations tot kranten, zijn ervan overtuigd dat Ajax honderd procent van de transferrechten van Benedetti overneemt. Dit alles voor de lieve som van zo'n 9 miljoen euro, waarmee weer blijkt dat geld inderdaad geen thema is.

Benedetti is een dynamische spelmaker, die bekend staat om zijn steekballen en koppelt hier ook het nodige scorend vermogen aan. ‘De Dichter’ luidt zijn bijnaam. De 21-jarige boetseert aanvallen en, zonder ook maar een filmpje te bekijken, klinkt het als een type-Ziyech.

Laat de toekomst van Hakim Ziyech (25) nu net onzeker zijn in Amsterdam. Als het even kan, trekt hij deze zomer naar een grote Europese club. We weten helemaal nog niet of Benedetti de opvolger van Ziyech moet worden, maar het zegt wel iets over de spelers op wie Ajax jacht maakt.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=24102