Overmars: ‘Het is wel het streven om het Bayern van Nederland te worden’

Bron: ajaxfanzone.nl

Marc Overmars heeft de afgelopen maanden flink wat werk verzet om Ajax te versterken en met name aan de transfers van Dusan Tadic en Daley Blind hing een aardig prijskaartje. Tegenover De Telegraaf laat Overmars weten dat Ajax het Bayern Munchen van Nederland wil worden en dat er ook de komende jaren nog mooie dingen gaan gebeuren in de Johan Cruijff Arena.

‘De club is in ontwikkeling geweest en we hebben de weg omhoog gevonden waarbij het streven is om het Bayern Munchen van Nederland te worden. Het staat op één dat zelfopgeleide spelers kansen krijgen maar dat zij er nu extra ervaren krachten bij krijgen was ook iets waar zij zelf om vroegen. Ik denk dat Matthijs de Ligt wel blij is dat Daley erbij is en dat zal een extra stimulans zijn om te blijven. Met Daley had ik al maanden contact en van Tadic wist ik dat hij altijd al een Ajax-fan is geweest, en dat werkte natuurlijk in ons voordeel maar het had ook met timing te maken. Kijk bij Tottenham lopen ook nog een aantal spelers die hebben laten weten ooit terug te willen keren bij Ajax, maar daar is het nu nog niet het moment voor. Wat mij betreft is dit nog maar het begin’.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2018/07/18/overmars-het-is-wel-het-streven-om-het-bayern-van-nederland-te-worden/

Gegevens

Onderwerpen: ArenA, Transfers
Tags: Nieuws
Trainers: Johan Cruijff
Bestuursleden: Johan Cruijff