Rugnummers bekend; Tadic 11, Blind 17, Labyad 19,

Bron: ajaxfanzone.nl

De rugnummers voor het komende seizoen zijn donderdagavond bekendgemaakt door Ajax. Veelal zullen de Ajacieden met dezelfde getallen op hun rug in actie komen als afgelopen seizoen waardoor de veranderingen vooral de nieuwelingen betreft.

Zo zal Dusan Tadic dit seizoen gaan spelen met het rugnummer elf, het nummer dat Amin Younes afgelpen seizoen droeg. Zoals al bekend zal Daley Blind met nummer zeventien gaan spelen wat automatisch betekent dat Vaclav Cerny een nieuw nummer toegewezen kreeg: 32. Zakaria Labyad speelt met het rugnummer negentien op zijn shirt en de geblesseerde Hassane Bandé met nummer achttien. Jongeling en nieuweling Perr Schuurs heeft nummer 27 toegewezen gekregen.

Rasmus Kristensen, vorig jaar spelend met rugnummer 43, krijgt dit jaar met nummer twee het rugnummer van normaal gesproken de vaste rechtsback. Noussair Mazraoui debuteerde met het getal veertig en gaat nu in actie komen met nummer twaalf. Hakim Ziyech krijgt ‘gewoon’ nummer tien toegewezen. ‘De rugnummers en namen van spelers zijn pas definitief op het moment dat de transfermarkt gesloten is en kunnen dus nog wijzigen’, vermeldt de club er nog wel bij.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2018/07/19/rugnummers-bekend-tadic-11-blind-17-labyad-19/