Van Persie gelooft in kansen Feyenoord: ‘Ga niet mee in Ajax-hype’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Veel mensen denken dat Feyenoord kansloos is tegen Ajax, wanneer het zondag op bezoek gaat in de Johan Cruijff ArenA voor de Klassieker. Robin van Persie denkt echter dat er best wat te halen valt in Amsterdam.

Sommigen vergelijken het huidige Ajax zelfs met de ploeg van 1995, maar dat gaat de routinier van Feyenoord te ver. “De hype, want dat het is nu volgens mij, dat sentiment dat het allemaal fantastisch is, daar ga ik persoonlijk niet in mee”, zegt hij in het Algemeen Dagblad. “Ik heb de eerste helft tegen Benfica gezien. Een leuke wedstrijd. In de eerste vijf minuten zag ik al meteen drie echte kansen. Eentje voor Ajax. Twee voor Benfica.”

“Sowieso haal ik altijd mijn schouders op als ploegen als onklopbaar worden gezien. Dat gevoel heb ik slechts eenmaal in heel mijn loopbaan na afloop van een wedstrijd gehad. Dat was tegen het Barcelona van Pep Guardiola. Daar was simpelweg niets tegen te beginnen. Verder heb ik vrijwel altijd gevoeld dat er kansen waren, ook tegen topploegen. Wij hebben zwakke plekken, maar ook Ajax en PSV ook. En Manchester City ook.”

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/van-persie-gelooft-in-kansen-feyenoord/

Gegevens