Foutloos Ajax bekert verder na winst op GAE

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax heeft woensdagavond in de Johan Cruijff ArenA gewonnen van Go Ahead Eagles in de tweede ronde van de KNVB Beker. Door goals van Zakaria Labyad, David Neres en Klaas-Jan Huntelaar werd het een gemakkelijke avond voor de Amsterdamse ploeg, waar veel wisselspelers de kans kregen zich te bewijzen. 

Ajax werd meteen gevaarlijk in de eerste helft. In de eerste minuut werden de Amsterdammers gevaarlijk via Vaclav Cerny, die zijn rentree maakte in de hoofdmacht na een langdurige blessure, maar de voorzet van de Tsjech ging rakelings voor de goal langs. Via een aantal schoten werd de ploeg van Erik ten Hag vervolgens opnieuw een paar keer gevaarlijk. De handbalverdediging van Kowet blokte echter meermaals.

Tien minuten voor tijd was het wel eindelijk raak. Na goed werk van Labyad werd Neres in stelling gebracht. De Braziliaan kapte vervolgens zijn directe tegenstander uit en schoot hard raak. Nog geen vijf minuten werd de score alweer verdubbeld. Dit keer stond Labyad aan het eindstation, na een fraaie assist van Klaas-Jan Huntelaar, die de bal over de verdediging wipte. 

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/116621/foutloos-ajax-bekert-verder-na-winst-op-gae