Degelijk Ajax verslaat PEC in enerverende wedstrijd

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax heeft op bezoek bij PEC Zwolle geen fout gemaakt. De Amsterdammers hadden het niet altijd even makkelijk in Zwolle, en zagen André Onana en Donny van de Beek uitvallen met blessures, maar wisten desondanks opnieuw ruim te winnen.

Met Lasse Schöne weer terug in de basis en Hakim Ziyech en Danilo Pereira op de bank, kende Ajax een moeilijk begin in Zwolle. De thuisploeg was fel in de duels en gaf Ajax geen meter cadeau. In balbezit kwamen de Zwollenaren er ook een paar keer rap uit. Heel gevaarlijk werden deze uitbraken niet, maar één keer moest Matthijs de Ligt wel hard aan de noodrem trekken. De razendsnelle Kingsley Ehizibue tikte de bal langs de aanvoerder van Ajax en was van plan om door te steken richting het doel van Onana, maar zag zijn tocht ruw onderbroken worden door De Ligt. De verdediger werkte Ehzibue tegen het kunstgras en mocht niet mopperen over de gele kaart die hij vervolgens ontving.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/117658/degelijk-ajax-verslaat-pec-in-enerverende-wedstrijd