Bazoer keert definitief terug in de Eredivisie

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

FC Utrecht verraste maandagavond met het nieuws dat Riechedly Bazoer het seizoen afmaakt in de Galgenwaard. Het voormalige toptalent hoopt zich na teleurstellende avonturen bij VfL Wolfsburg en FC Porto weer in de kijker te spelen in Utrecht.

Technisch directeur Jordy Zuidam geeft in aan dat Bazour hoopt op een ‘Labyad-route. “Net als eerder Zakaria Labyad kan Riechedly zichzelf bij FC Utrecht weer op de kaart zetten”, zegt Zuidam in De Telegraaf die merkt dat de middenvelder vastberaden is zich weer te laten zien. “Hij heeft heel duidelijk voor zichzelf de keuze gemaakt weer in zichzelf te investeren. Dat vind ik bewonderenswaardig.”

trainer Dick Advocaat en assistent Rick Kruys zouden een belangrijke rol in de transfer hebben gespeeld. “Riechedly’s moeder woont achter Rick, aan wie ik meerdere keren heb gevraagd eens langs de familie te lopen. Daaropvolgend heb ik veel contact met Riechedly’s broer en zaakwaarnemer Irchandly onderhouden. Op die manier probeer je iemand enthousiast te maken voor FC Utrecht.”

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/bazoer-keert-definitief-terug-in-de-eredivisie/